Párkapcsolati tanácsadás

Párkapcsolati tanácsadásaim során a Hold Me Tight – Ölelj át!” kapcsolatépítő tréning módszerével segítek a hozzám fordulóknak.

Minden házaspárnak ajánlom, akik boldogabbnak és harmonikusabbnak szeretnék megélni a kapcsolatukat.

Az Érzelmekre Fókuszáló Párterápia (ÉFT) módszerén alapuló „Ölelj át” (Hold Me Tight) program abban segít, hogy mi mit tehetünk azért, hogy a párkapcsolat erősödjön, és visszataláljunk a szeretetteljes párkapcsolathoz.

A tréning segít a pároknak megérteni kapcsolatuk dinamikáját, kilépni a neheztelés és megbántódás köréből, és visszatalálni vagy rátalálni az egymásra hangolódásból fakadó örömre.

Ahhoz, hogy biztonságosnak és harmonikusnak érezzük a párkapcsolatunkat, időnként meg kell vizsgálnunk, hogy azt kapja-e tőlünk a párunk, amire szüksége van, s fordítva. Milyen természete van a konfliktusainknak, amelybe időnként (vagy túl gyakran) belekerülünk, hogyan tudjuk ezt felismerni és kilépni belőle, hogy aztán valódi megoldáshoz jussunk el.
A tréning segítségével a párok biztonságos környezetben tárhatják fel a kapcsolatuk mozgatórugóit, saját fájdalmaikat, szükségleteiket, vágyaikat, hogy mindezek ismeretében harmonikus párkapcsolatot tudjanak kialakítani.

Foglalj időpontot online!