Annak a tükörnek, melyet mások elé tartasz, mindkét oldalán tükör legyen!

Párkapcsolati Tanácsadás

+36 30 966 20 88

agnesferjancsik@gmail.com

PREPARE / ENRICH TANÁCSADÁS

Ha belegondolunk, hogy a házasságok több mint fele válással végződik, akkor érdemes a párkapcsolat életben tartásába időt, energiát és pénzt fektetni!

A Prepare / Enrich (Felkészítés / Gazdagítás) tanácsadás egy ilyen befektetés.

Egy fantasztikus lehetőség arra, hogy ne kelljen a tanácsadónak számos értékes órát eltöltenie a párral ahhoz, hogy megismerje a kapcsolatukat, másrészt arra, hogy a róluk kapott kép minél objektívebb legyen.

PREPARE/ENRICH tanácsadás 2 részből áll. 

1. Az első a párok élethelyzetének és korának megfelelő, 165 kérdésből álló teszt kitöltése, melyet Prof. David H. Olson és munkacsoportja dolgozott ki a Minnesotai Egyetemen (ez 30-45 percet vesz igénybe).

A teszt nem azt vizsgálja, hogy „kinek van igaza”, vagy, hogy kinek van „helyes értékrendje”, hanem feltérképezi, hogy a párkapcsolatok legfontosabb területei közül melyikben tud jól együttműködni a pár (ezek az erősségek), és melyek azok a területek ahol még növekedhet, erősödhet.

2. A tanácsadás második részét az utóbeszélgetések képezik, melynek alapja a teszt Németországból megküldött 15 oldalas kiértékelése. A párok anonimitása az adatok feldolgozása során garantált, a tanácsadókat pedig titoktartási kötelezettség terheli. 

A teszteredmények alapján képzett Prepare / Enrich tanácsadóként összeállítok Önöknek egy személyre - azaz párra szabott tanácsadói programot.

A program végeztével képessé válnak;

- saját magukat a másik szemével nézni

- olyan technikákat sajátítanak el, melyek hasznos és kézzelfogható segítséget nyújtanak a mindennapok során adódó problémák megoldásában

- képesek lesznek egy olyan kapcsolat kialakítására, amely mindkettőjük számára vonzó és változatos.


Nemzetközi szinten 14 nemzeti iroda és több mint százezer tanácsadó dolgozik az eszközzel. A teszt kitöltését, az eredmények megbeszélését, valamint a hozzá tartozó tanácsadást csak speciálisan képzett tanácsadók vezethetik.

A Prepare / Enrich magyarországi képviselője: Ketten Együtt Házassági Műhely. A jogtulajdonos Life Innovations Ltd. a PREPARE / ENRICH képviseletére Magyarországon a Ketten Együtt Házassági Műhelyt bízta meg.