Annak a tükörnek, melyet mások elé tartasz, mindkét oldalán tükör legyen!

Párkapcsolati Tanácsadás

+36 30 966 20 88

agnesferjancsik@gmail.com

Misszió

Gyermekkorunkban nagyon sok dologra felkészítenek a szüleink és az iskoláink, de azt jószerivel sehol nem tanuljuk meg, 

hogyan éljünk boldogan egy párkapcsolatban.

Ezért aztán az emberek nagy része egy hamis illúziót kergetve fog élete talán legfontosabb döntéséhez, a párválasztáshoz.

Ez az illúzió nem más, mint hogy az a párkapcsolat illetve házasság a jó, amelyikben mindig boldogak vagyunk.

De a boldogság egy lelkiállapot, és mindannyian tudjuk, hogy képtelenség egyetlen lelkiállapotban leélnünk az életünket, vagy léteznünk egy kapcsolatban.

Éppen ezért a téves illúzió miatt, nagyon nehéz szembenézni azzal, ha egy kapcsolat elromlik.

Ennél még nehezebb szembenézni azzal, hogy nem csak a másik fél a felelős érte. Az esetek nagy részében a probléma egyik része nálam, a másik része nálad van. Nincs olyan párkapcsolat, amelyiket csak az egyik fél ront el.

Meggyőződésem, hogy minden párkapcsolatban komoly önismereti munkára van szükség, de ennek már a felismerése is segít abban, hogy elkezdjünk újjáépíteni egy kapcsolatot.

Úgy gondolom, hogy ha a két fél között véglegesen feloldhatatlan ellentét nincs, viszont a szándék, hogy kapcsolatukat rendbe hozzák kölcsönösen létezik, akkor érdemes pártatlan külső segítőhöz fordulni.

Ha megtisztel bizalmával, várom Önt/Önöket, hogy szakmai tudásommal, empátiával, megértéssel, és pártatlanul segíthessek kapcsolatán.